Prijatelji Hajduka pozivaju sve navijače i simpatizere najvećeg hrvatskog nogometnog kluba, Hajduka iz Splita da se i ove godine priključe akciji učlanjenja u udrugu Naš Hajduk čime postaju članovi HNK Hajduk Split.

“S obzirom da smo prošle godine ostvarili veliki uspjeh učlanivši 369 novih članova, te time ugradili svoj doprinos u konačnoj brojci od preko 90 000 članova, uzimamo sebi za pravo i obavezu nadmašiti prošlogodišnju brojku, a sami događaj učlanjivanja podići na jednu višu razinu, jer ovaj projekt i Hajduk kao klub to zaslužuju. U tekućoj godini broj članova već je prešao prošlogodišnju brojku od 57 0000, što nas puni optimizmom i daje nam dodatni motiv da ovu godinu upišemo zlatnim slovima u povijest Hajduka”, poručili su Prijatelji Hajduka.

Učlanjivanje će se vršiti dana 11.02.2023. (subota) na lokaciji Sport Bar AKADEMIA u sklopu Gradske športske dvorane u Ljubuškom, od 11:00 – 18:00 sati.

Cijena članarine za punoljetne je 20 eura, a za maloljetne osobe 10 eura.

“Uz podršku udruge Naš Hajduk i njenih volontera, osigurali smo printanje članskih iskaznica na licu mjesta. Posebnu pažnju pridajemo učlanjivanju maloljetnih članova i djece, te ovim putem pozivamo sve starije koji se planiraju učlaniti da iskoriste ovu priliku i učlane mlađe članove svojih obitelji, kako bi im uz ljubav prema klubu u nasljeđe ostavili i „osobnu iskaznicu“ našeg najdražeg kluba, za vječnu uspomenu na projekt od posebne važnosti za sve nas”, navodi se u pozivu.


Organizatori su se potrudili da dan učlanjivanja bude ispunjen Hajdukom. Za najmlađe članove osigurani su prigodni darovi, a za starije članove se organizira nagradnu igru sa prigodnim nagradama za ljubitelje Hajduka.

“Ako ste do sada bili član HNK Hajduk Split i želite produžiti članstvo potrebno je samo da nam dostavite dosadašnji članski broj, a ako prvi put postajete dio ove velike obitelji molimo Vas da ponesete i osobnu iskaznicu. Dužnost svakog navijača Hajduka je da se učlani, potakne svoje prijatelje, rodbinu i poznanike na učlanjivanje, jer HAJDUK – TO SMO MI!”, naveli su.

error: Content is protected !!