Rukometaši Izviđač Central osiguranja nakon blistave igre i pobjede u 22.kolu BH Telecom Premijer lige u Trebinju, u subotu, u sklopu 23. kola Premijer lige, dočekuju momčad Iskre iz Bugojna. Iskra se nalazi pri dnu prvenstvene ljestvice te se grčevito bori kako bi zadržala premijerligaški status.

Bugojanci će u subotnjoj utakmici tražiti svoju priliku i način kako da se domaći bodova u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom s kojim bi uhvatili “slamku spasa” i povećali izgleda za opstanak u BH Telecom premijer ligi. Međutim, naši momčad je pred ovu utakmicu vrijedno trenirala te je spremna i raspoložena da nastavi pobjednički niz. Sve drugo osim pobjede „Skauta“ bilo bi veliko iznenađenje. Računica se znade, što prije doći do osam bodova koji i matematički osiguravaju novu, devetu, titulu prvaka BiH u rukometu.

Vjerujemo da će naši mladi momci u subotu, kao i cijelu ovu sezonu, zaigrati u pravom svijetlu i pokazati da visoka pobjeda u prošlom kolu u Trebinju nije slučajna.

Neće to biti lak zadatak. Očekuje nas zanimljiva utakmica. Vaš dolazak i podrška s tribina „Skautima“ će biti dodatni impuls.

Utakmica između rukometaša Izviđač Central osiguranje i Iskre igra se u subotu, 25.03.2023. godine u Gradskoj športskoj dvorani s početkom u 19:00 sati.

Pozivamo sve ljubitelje rukometa da dođu u Gradsku športsku dvoranu i fer i sportskim navijanjem pomognu našim rukometašima da ostvari pobjedi i da se još više približe  9.tituli prvaka.

Dođimo, zagrijmo dlanove, navijajmo, budimo uz naše rukometaše, budimo “8. Skaut”.

Izvor: izvidjac.com

error: Content is protected !!