Subota, 15.04.2023. mogao bi biti još jedan dan koji će biti zapisan zlatnim slovima u povijesti RK Izviđač CO. Naime, ukoliko se poklope rezultati „Skauti“ bi mogli već u subotu ovjeriti 9. titulu prvaka BiH u rukometu.

U goste stiže RK Krivaja iz Zavidovića s kojima smo odigrali jednu od ključnih utakmica jesenjem dijelu natjecanja. U toj utakmici bili smo igrački hendikepirani, ali u prepunoj dvorani u Zavidovićima došli smo do pobjede koja nam je dala krila za nastavak odlične sezone.

Krivaja ove sezone pruža odlične partije kako u svojoj dvorani tako i na gostujućim parketima. RK Krivaja je trenutno šesto plasirana momčad na prvenstvenoj ljestvici i u utrci je za plasman koji joj omogućuje izlazak na europsku rukometnu scenu. Mladi stručnjak i bivši bh. reprezentativac Ivan Divković na klupi je momčadi iz Zavidovića i tražiti će način da pomrsi račune Toniju Čolini, kolegi na suprotnoj klupi.
Veliki ulog je u igri. Našim dečkima treba podrška. Dođite i pomozite, možda već u subotu proslavimo titulu.

Utakmica između rukometaša Izviđač Central osiguranje i Krivaje igra se u subotu, 15.04.2023. godine u Gradskoj športskoj dvorani s početkom u 20:00 sati.

Pozivamo sve ljubitelje rukometa da dođu u Gradsku športsku dvoranu i fer i sportskim navijanjem pomognu našim rukometašima.

Dođimo, zagrijmo dlanove, navijajmo, budimo “8. Skaut”.

Izvor:Izvidjac.com

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!