Ljubuški je domaćin drugog po redu Hercegovina travel festa, jedinstvenog festivala posvećenog putovanjima. Festival je to koji ugošćuje brojne putopisce koji predstavljaju svoja zanimljiva putovanja. Ove godine na festivalu sudjeluje pet predstavljača koji će posjetiteljima ispričati svoje doživljaje i priče sa putovanja iz Afrike, Mongolije, Gruzije, Australije , Armenije, Turske, Hrvatske.


U studiju Radija Ljubuški tim povodom ugostili smo organizatore festivala: Veroniku Pinjuh iz Turističke zajednice Grada Ljubuškog i putopisca Slobodana Tomića.


„Provedimo petak i subotu u Kulturnom centru, dođite, zajedno uživajmo u iskustvima naših gostiju. Ulaz na naš festival je besplatan, za posjetitelje smo organizirali nagradnu igru, najsretnijeg očekuje nagrada avionska karta i putovanje u europsku destinaciju po izboru pokrovitelja Fortuna toursa.
U predvorju Kulturnog centra pripremili smo i izložbu dječjih radova učenika osnovnih škola sa područja našeg grada na temu „ Putovanje iz snova“ najbolje učeničke radove očekuju prigodne nagrade. „ istaknula je naša gošća v.d. ravnateljica Turističke zajednice Ljubuškog Veronika Pinjuh.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!