Ostalo je još samo nekoliko sati do održavanja jedinstvenog glazbenog spektakla „Floating Concert @ Kravica Waterfall“, koji će se danas održati u Bosni i Hercegovini!

Danas, 8.7., s početkom u 15 sati, nagrađivani pijanist iz Hrvatske, Zvjezdan Ružić predstaviti će svoj solo projekt „Pianotron“ ispod jednog od najljepših vodopada u Bosni i Hercegovini, a koji je uvršten na listu 15 najspektakularnijih kupališta na svijetu. Prisutnu publiku u Parku Kravica očekuje vrhunska glazbena produkcija događaja, koncertni klavir u vrijednosti od 200 tisuća eura, led ekrani i koncertni spektakl na plutajućoj platformi. Čovjek Orkestar, kako ga nerijetko zovu, priprema pravu glazbenu poslasticu, uz svoje autorske numere i dobro poznate svjetske hitove glazbenih legendi u njegovim aranžmanima.

RLJ AUDIO: Zvjezdan Ružić najavio koncert na vodopadu Kravici

Jedinstveni „Pianotron” je sastavljen od tri instrumenta – klavira, mellotrona i 6 pedala na kojima ovaj inovativni umjetnik unaprijed isprogramira zvuk, koji kasnije pokreće udarcem noge. Koliko god to nemoguće zvučalo, Zvjezdan sva tri instrumenta svira istovremeno i po tome je prepoznatljiv i jedinstven glazbenik na ovim prostorima. Usprkos tehničkoj kompleksnosti ovakvog izvođenja, numere „Pianotrona“, oduševljavaju publiku, gdje god Zvjezdan nastupa.

Zvjezdan ističe da s nestrpljenjem očekuje nastup u Ljubuškom, na jedinstvenom prirodnom dragulju – vodopadu Kravica!

„Izuzetno sam sretan što imam priliku nastupiti pred publikom u Bosni i Hercegovini, ispod jednog od najljepših vodopada na svijetu. Prisutnoj publici obećavam glazbeno putovanje koje će pamtiti i rado ga se prisjećati. Tijekom koncerta, koji će trajati oko 90 minuta donosim idealnu kombinaciju autorskih numera, kao i nekoliko meni posebno dragih, svjetski poznatih hitova glazbenih legendi. Radujem se susretu s publikom i s velikom euforijom čekam koncert te pozivam sve da budu dio ovog, meni posebnog, glazbenog događaja“, poručuje poznati pijanista.

Yamaha Europe specijalno za Zvjezdanov nastup donosi skupocjeni koncertni klavir u vrijednosti od 200 tisuća eura, jer je upravo Zvjezdan njihov službeni umjetnik i brend veleposlanik za cijeli svijet. Ova jedinstvena muzička čarolija će trajati 90 minuta, a za sve posjetitelje Parka Kravica ovaj koncert će biti potpuno besplatan.

Više od 3000 gledatelja prisustvovat će ovom multimedijalnom glazbenom spektaklu na vodopadu Kravica, koji će se snimati s 14 kamera, uz impozantne LED ekrane i projekcije na njima.

Zvjezdan Ružić je uspio napraviti ono što rijetkima pođe za rukom – pronašao je svoj orginalni glazbeni izražaj, kojim nadilazi već poznate glazbene forme i stvara svoj muzički – Pianotron stil.

Zvjezdan je vrhunski pijanist što potvrđuje čak pet osvojenih prestižnih diskografskih nagrada Porin te 6 strukovnih nagrada Status Hrvatske glazbene unije za najboljeg jazz pijanistu u Hrvatskoj. Uz brojne suradnje i bogat diskografski repertoar, koji je ostvario s eminentnim glazbenicima hrvatske scene, Zvjezdan je do sada publici predstavio čak šest autorskih albuma. U svojoj bogatoj biografiji bilježi suradnje s 2 Cellosom, Massimom Savićem, Josipom Lisac, Tonijem Cetinskim i mnogim drugim glazbenim velikanima.

Očekuje nas neponovljiv glazbeni i multimedijalni spektakl, koji će se pamtiti. Vidimo se u 15 sati na „Floating Concert @ Kravica Waterfall“,  kada nam Zvjezdan Ružić i njegov „Pianotron“ donose pravu glazbenu magiju, koja se ne propušta!

Youtube linkovi:

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!