Na prepunom Sportskom centru u Grudama u ponedjeljak je počelo 18. izdanje Lige Hercegovine na kojem sudjeluje 12 ekipa.

Prve večeri turnira odigrane su tri utakmice, a publika je uistinu mogla vidjeti mnoštvo lijepih poteza i pogodaka, u režiji nekih od najboljih malonogometaša Hercegovine.

Utakmicom između Gruda (Grude Centar) i Rame (Jaklići) započela je Liga Hercegovine, a pobjedu su odnijeli domaćini rezultatom 4:2.

Nakon toga uslijedilo je svečano otvorenje turnira, a turnir je otvorio načelnik Gruda Ljubo Grizelj. Nekoliko prigodnih riječi uputio je i Ivan Zeljko, predsjednik Sportske udruge Liga Hercegovine, a fra Stanko Pavlović, župnik župe Grude udijelio je blagoslov na sve igrače i posjetitelje.

U 21 sat odigrana je utakmica između Čitluka (Međugorje) i Ravnog (MZ Belenići). Pobjedu je slavila ekipa Međugorja nakon penala rezultatom 8:7 .

Posljednja utakmica prve večeri odigrana je između Ljubuškog (Pregrađe) i Tomislavgrada (Brišnik), a prolaz dalje izborili su predstavnici Ljubuškog nakon penala rezultatom 8:6.

Liga Hercegovine nastavlja se u utorak 22. kolovoza, a raspored je sljedeći:

20:00 Stolac – Neum
21:00 Široki Brijeg – Grude
22:00 Mostar – Čitluk

Iks portal

error: Content is protected !!