Rukometaši Izviđač Agrama skupio su platili pobjedu protiv momčadi RK Hercegovina u Nevesinju. U drugom poluvremenu, točnije u 38. minuti, Edvin Dželilović, brzonogo desno krilo naše ekipe, nakon što je presjekao jednu loptu, jurnuo je kao vihor u kontru, postigao gol, ali pri doskoku se ozlijedio. Kako smo već napisali u izvještaju s utakmice, Edvin je iznesen s terena i više nije ulazio u igru. Svi smo se nadali, mada prvi simptomi nakon ozljede nisu bili optimistični, da ozljeda neće biti teška i da ćemo popularnog „Dželu“ brzo vidjeti na parketu.

Međutim, nakon snimke koljena, magnetnom rezonancom, optimizam je splasnu jer snimka je pokazala da će Džela morati pod „nož“. Ozljeda je ozbiljnije prirode i zahtijevati će duži oporavak. Kako jedna nesreća ne dolazi sama pokazalo se i u ovom prilikom. Nakon što su iz stroja u prvom dijelu prvenstva ispali Milan Vukšić i Mihael Bebek pridružio im se je i Edvin.
Edvin će nam silno nedostajati u sljedećim ključnim utakmicama u Banja Luci i Gračanici, ali koga nema bez njega se mora. “Na muci se poznaju junaci” kaže stara poslovica.

Edvin je svojim rukometnim znanjem, svojim ljudskim kvalitetama, osvojio simpatije, uvukao se pod kožu te osvojio srca svih svojih suigrača, svih članova kluba te navijača.

Silno će nam nedostajati, ali sad imamo motiv i više, moramo igrati i za Dželu.

Brz oporavak želimo našem Dželi.

Džela svi smo uz tebe!

error: Content is protected !!