Raspored nastupa nogometnih i rukometnih klubova grada Ljubuškog ovaj vikend.

Ovog vikenda igra se 1. kolo proljetnog dijela nogometnog prvenstva u Drugoj ligi F BiH – skupina Jug.

U 17. prvenstvenom kolu nogometaši Ljubuškog ugostit će momčad Gruda.

Utakmica se igra u nedjelju s početkom u 15,30 sati na stadionu Babovac u Ljubuškom.

Momčad Ljubuškog je trenutno druga na prvenstvenoj ljestvici s 29 bodova, a Grude su na 13. mjestu s 14 osvojenih bodova.

Iz NK Ljubuški pozivaju sve ljubitelje nogometa, a posebice svoje navijače, da dođu na Babovac i podrže svoju momčad u susretu protiv susjeda iz Gruda.

U 19. kolu Premijer lige BiH rukometaši Izviđač Agrama ugostit će momčad Leotara iz Trebinja.

Utakmica se igra u GŠD u Ljubuškom u subotu, 23. ožujka, s početkom u 19 sati.

Izviđač je trenutno vodeći na prvenstvenoj ljestvici s 28 bodova iz 16 odigranih susreta i bježi drugoplasiranom Borcu i trećeplasiranoj Krivaji šest bodova s tim da Borac ima utakmicu više.

Leotar je trenutno na petom mjestu s 20 osvojenih bodova. Vrijedi istaći da je Leotar u posljednja četiri susreta ostvario isto toliko pobjeda. U ta četiri meča, Leotar je ostvario i dvije iznenađujuće pobjede, pobijedio je Borca u Trebinju i Gračanicu u gostima.

Sve to je jamstvo da nas očekuje zanimljiva utakmica u Ljubuškom.

Dođimo i podržimo naše „Skaute“ u ovom susretu.

U 15. kolu Premijer lige BiH rukometašice Izviđača ugostit će ekipu Krajine iz Cazina.

Utakmica se igra u subotu s početkom u 16,30 sati u GŠD u Ljubuškom.

Rukometašice Izviđača su trenutno posljednje na prvenstvenoj ljestvici s četiri osvojena boda iz 14 susreta. Ispred njih su Sloga 2013 iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja i Zrinjski iz Mostara koji imaju po osam bodova. Krajina je na petom mjestu  s 12 osvojenih bodova.

„Čeka nas jedna od onih utakmica na “život ili smrt” protiv izuzetno zahtjevnog protivnika kojeg predvode dvije odlične igračice reprezentativke BIH i imaju golmanicu koja čitavu sezonu brani na visokom nivou. Dolazi nam protivnik koji ima visoke ambicije za plasman u ligu za prvaka, ali su i protivnik protiv kojeg možemo igrati. Nadam se da ćemo ovaj put dobro iskoristiti svoje šanse koje ćemo sigurno imati. Moramo pokazati prije svega hrabrost i određenu kvalitetu koju imamo. Bit će jako teška utakmica i mogla bi bit zanimljiva za gledatelje koje ovim putem pozivam da dođu u što većem broju da nam pomognu u tom velikom momentu za nas da ostanemo u realnim šansama po pitanju ostanka u društvu najboljih ekipa u BiH“, kazao je za Radio Ljubuški trener rukometašica Izviđača Ivan Gigo Lovrić.

U 15. kolu 1. Lige F BiH – skupina Jug rukometaši Izviđača 2 gostuju u Međugorju kod istoimenog domaćina.

Izviđač 2 trenutno se nalazi na petom mjestu prvenstvene ljestvice s 19 osvojenih bodova iz 15 kola. Rukometaši Međugorja su na pretposljednjem, 11. mjestu ljestvice i u 15 odigranih kola osvojili su samo tri boda.

Utakmica se igra u subotu u Međugorju s početkom u 18,30 sati.

Odbojkašice OK Libero Ljubuški slobodne su ovaj vikend i prvenstvo nastavljaju vikend nakon Uskrsa kad u sklopu Lige Hercegovine igraju protiv Delminiuma iz Tomislavgrada.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!