Sastanak organizatora malonogometnih ligaških natjecanja JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški s predstavnicima ekipa održan je danas u Knjižnici Ljubuški.

Na sastanku se s predstavnicima ekipa razgovaralo o nadolazećoj 20. MNL MZ i 13. MNL MZ Grada Ljubuškog do 16 godina.

Zaključeno je da prijave momčadi za sudjelovanje na MNL MZ Grada Ljubuškog traju do četvrtka 8. srpnja 2024. godine, a početak natjecanja je previđen za sredinu srpnja, ovisno o broju prijavljenih ekipa.

Predstavnici ekipa prilikom prijave igrča za 13. MNL MZ Grada Ljubuškog do 16 godina moraju dostaviti validan dokaz o nadnevku rođenja igrača (Cipsovo prebivalište ili ovjerenu kopiju nekog dokumenta), a pravo nastupa imaju igrači rođeni 15. srpnja 2008. godine i mlađi s iznimkom nastupa dva igrača rođena u vremenskom razdoblju od 01. siječnja 2008. godine do 15. srpnja 2008. godine.

Prijavni obrazac za prijavu ekipe (MZ) možete svakodnevno preuzeti od 08:00 do 14:00 sati u prostorijama JU “KŠC” Ljubuški, koje se nalaze u sklopu Gradske športske dvorane Ljubuški, u ulici Hrvatskih branitelja 26.

Organizatori iz JU „Kulturno-športski centar“ istaknuli su kako se za natjecanje pripremaju kao i prethodnih godina, a sve dodatne upite i informacije možete dobiti u uredovnici JU “KŠC” Ljubuški.

Kontakt osobe su:

Slaven Tomić, struči suradnik za sport i rekreaciju

e-mail:slaven.osj@gmail.com, slaven.tomic@tel.net.ba
tel/mob: +387 63 321 590
Ivan Bebek, ravnatelj JU “KŠC” Ljubuški

e-mail: ivan.ljubuski@gmail.com, ksc.ljubuski@gmail.com
tel/mob: +387 63 036 777

Izvor:iks-portal.info

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!