– Ona nije dobra! Rekao sam to i prije, a sada svi vide da sam bio u pravu – kazao je Donald Trump o Meghan Markle nakon što su ona i princ Harry otvorili dušu i srce pred Oprah Winfrey i televizijskom publikom cijelog svijeta.No, bivši američki predsjednik Meghan Markle ne smatra samo zločestom, piše Jutarnji list.

Po njemu, ona je i vrlo moćna osoba koja je jednim potezom kadra uništiti nečiju karijeru. Barem tako proizlazi iz onog što je kazao Trumpov bivši viši savjetnik Jason Miller tijekom nastupa u podcastu Stevea Bannona:

– Kad sam jutros razgovarao s predsjednikom, on mi je rekao: ‘Sad se pokazalo kakva je Meghan. Ali ako kažeš išta negativno o njoj, uništit će te. Pogledaj Piersa’ – prenosi Daily Mail Millerovu izjavu i podsjeća kako je britanski voditelj Piers Morgan dao otkaz u emisiji ‘Good Morning Britain’ jer su ga napadali zbog negativnih izjava o Meghan Markle.

Trump, baš kao ni Piers, nije očaran likom i dijelom supruge princa Harryja. Prije pola godine, nakon što su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa na Time TV-u govorili o važnosti glasanja na američkim predsjedničkim izborima, kao i o borbi protiv govora mržnje na društvenim mrežama, te dali naslutiti kako će svoj glas pokloniti Joeu Bidenu, Trump se poput stršljena okomio na Meghan Markle:

– Nisam obožavatelj Meghan Markle. Želim Harryju puno sreće s njom u braku jer će mu sigurno trebati –  kazao je potkraj rujna Trump na konferenciji za medije u Bijeloj kući.

A da zna tko je bio uz njega kada mu je bilo teško, pokazao je ovih dana i američki predsjednik Joe Biden, inače veliki prijatelj princa Harryja. Njegov stav novinarima je prenijela glasnogovornica Bijele kuće, Jen Psaki:

– Predsjednik vjeruje u činjenicu da je potrebna iznimna hrabrost za izaći pred javnost i progovoriti o vlastitim borbama s mentalnim zdravljem te ispričati svoju priču – rekla je Psaki na pitanje ima li američki predsjednik Joe Biden svoj stav o intervjuu koji su dali Meghan i Harry.

PIŠE KLARA ROŽMAN/JL

error: Content is protected !!