Mislav Bago, višestruko nagrađivani novinar i urednik na Novoj TV, iznenada je preminuo u četvrtak u 49. godini. Od njega su se oprostili brojni kolege i prijatelji koji i dalje ne mogu vjerovati da njihovog dragog Mimija više nema.

“Bago je moje četvrto dijete! Moj najbolji prijatelj i brat”, plačući je rekla Maja Sever za Slobodnu Dalmaciju.

“Sve je bilo normalno. Ne znam što mu se dogodilo. Cijelo smo vrijeme bili u kontaktu. Jučer smo se čuli. Ništa nije ukazivalo na ovo. Oprostite, ne mogu…”, dodala je Sever.

‘‘Mislav je ostavio neizbrisiv trag na hrvatsko novinarstvo, ali i na našu redakciju. Bio je omiljen kolega i urednik, uvijek spreman pomoći. Od Mislava smo svi puno učili i divili se njegovoj strasti prema poslu, uvijek s nekom novom idejom, uvijek korak dalje. Njegov prerani odlazak veliki je gubitak za sve nas‘‘, izjavila je direktorica Informativnog programa Nove TV Ksenija Kardum.

“Postoje dani kada ne želim čuti nikakve vijesti, jer stvaraju jezu nakon koje ostaješ nijem, bez riječi. Neshvatljivo je. Odlazak Mislava Bage veliki je gubitak, još jedan šok. Izražavam sućut obitelji i suradnicima”, izjavila je Dalija Orešković na Twitteru.

“Kakva tuga. Neponovljiv talent”, napisala je na Twitteru novinarka Arduana Pribinja.

“Ajme, ajme. Iskreno saučešće obitelji, prijateljima i kolegama”, kratko je napisala Mirela Holy.

“Od sitnih noćnih izlazaka, beskrajne zabave, do 10 godina zajedničkog rada… u svim si situacijama bio prijatelj! Počivao u miru, dragi Mislave. Beskrajno sam tužna… Falit ćeš”, napisala je Ivana Ivanda Rožić na Facebooku.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!